Rrjeta.net Indeksi i forumit
Rrjeta Shqiptare e Diskutimeve për Informatikë

Shtëpia  •  Rregullat  •  RSS  •  Tregu  •  Kėrko  •  Lista e Anėtarėve  •  Grupet e Anėtarėve  •  Regjistrohu  •  Profili  •  Identifikohu pėr tė parė mesazhet private  •  Identifikohu

linksys WRT56G wireless router me IPKO
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
Autori Mesazh
viganY
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 30 Dec 2007
Mesazhe: 15
Vendodhja: Mitrovicė

Mesazh
Postuar: Fri Jul 31, 2009 12:04 pm
Mbrapsht nė krye  

Me sa e di nese e ki pakon trio te ipkos e ke modemin wireless te cilin munesh 1 kompjuter + 1 laptop shembull me wireless ose pakon 1Mbps per ndryshe ma shum se dy PC nuk munesh permes ktyre modemave duhet permes mikrotikut ku duhet me configuru (reduktu per njo -1) TTL e sa i perket keti ruteri wireless te ciscos LinkSys nuk e di qe mundesh me konfiguru permes ketyne pakove home & family perveq atyne business ose dedicated lines.

Mendimi im!
Shiko profilin e anėtaritDėrgo mesazh privat
lili_1b
Hulumtues

Anėtarėsuar: 26 May 2007
Mesazhe: 42
Vendodhja: Klinė

Mesazh
Postuar: Wed Jan 06, 2010 5:28 am
Mbrapsht nė krye  

Shiko ne linksys me sa e di une duhet me pas mundesi me e zbrit TTL gjeke at mundesi dhe duhet te funksionoj pa problem.
Shiko profilin e anėtaritDėrgo mesazh privatVizito websitin e shkruesitYahoo MessengerMSN Messenger
Greenie
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 14 Jan 2010
Mesazhe: 1
Vendodhja: Mitrovicė

Mesazh
Postuar: Thu Jan 14, 2010 5:00 pm
Mbrapsht nė krye  

Edhe un e kom te njejtin problem, i kom vet ipkon mos rasisht pi ndalojn ata ruterat. Mkan thon qe atyne nuk ju intereson a osht ruter edhe limitin prej 2 MAC's e bojn per shkaqe sigurie te klientit. Personalisht ma kan leju ruterin po as mu spom bon. Ne fillim e kom lon ruterin me MAC tvetin edhe e qitke qe skom kredi per qasje ne internet, kur e lejun IPKO mac adrsen e ruterit tani mo nuk u hapke asni faqe. Ata mkan thon haptas qe nuk japin mbeshtetje teknike (ndihme) per rutera.
diartuss
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 18 Jan 2010
Mesazhe: 3
Vendodhja: Prishtine

Mesazh
Postuar: Mon Jan 18, 2010 4:20 pm
Mbrapsht nė krye  

heyyy un veq sa u regjistrova ne kete web faqe mvjen mir qe po flas me juve besoj qe jam i mirseardhun Very Happy
eh sa per Router kta te LinkSys nuk jon bash te mir se edhe vet kom pas qasi routeri po kom pas gjithmon probleme po tash jam ka e perdori ni tjeter besa edhe me shit kom Very Happy se punoj me qito sene.mundesh me lidh sa tdush pc-ja ose me wireless hiq so porblem. tash kam shitje ma te madhe se edhe dreambox po mundesh me lidh me qit routerin qe jam ka e perdori un qe jeni i intresum muj me ju kallxu ma gjonsisht ;)OK
pajtimi
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 09 Aug 2007
Mesazhe: 2

Mesazh
Postuar: Tue Jan 26, 2010 4:31 pm
Mbrapsht nė krye  

a kishe mujt me tregu ne PM ose ktu ku e ki shitoren edhe far routeri osht aj
diartuss
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 18 Jan 2010
Mesazhe: 3
Vendodhja: Prishtine

Mesazh
Postuar: Thu Jan 28, 2010 10:24 am
Mbrapsht nė krye  

un nga podujeva jom merrna me internet me Servis e me qiso senesh...qe don merre e-mailin e kontrakotojm
Shfaq mesazhe nga:      
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
 Kėrce tek:   

Kerko ne teme:

Ju nuk mund tė krijoni tema tė reja nė kėtė forum
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Ju nuk mund tė modifikoni postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė fshini postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė votoni nė votimet e kėtij forumi