Rrjeta.net Indeksi i forumit
Rrjeta Shqiptare e Diskutimeve për Informatikë

Shtëpia  •  Rregullat  •  RSS  •  Tregu  •  Kėrko  •  Lista e Anėtarėve  •  Grupet e Anėtarėve  •  Regjistrohu  •  Profili  •  Identifikohu pėr tė parė mesazhet private  •  Identifikohu

Rreth Mikrotikut...
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
Autori Mesazh
nazimii
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 13 Mar 2009
Mesazhe: 8

Mesazh
Postuar: Fri Jun 26, 2009 8:04 pm
Mbrapsht nė krye  

Miredita, ju pershendes njerez.... dhe desha te jav parashtroj nje pyetje ne pergjithesi:
1. E kam downloaduar nje Mikrotik, ISO file, dhe e kam djegur ne CD me nero si IMAGE RECORDER.
2. Mirepo me shfaqet nje problem: First Boot Device esht CDROMI dhe ajo cd e futne ne te. Mua vetem me rrin 20-25 Minuta kjo "ISOLINUX 2.08 2003-12-12 Copyright(c) 1994 - 2003 N.Peter Anvin"
"Loading..." >--> kjo rrin dikur afer 20-25 min keshtu dhe e qet BOOT FAILED, PRESS ANY KEY FOR RESTART.
Nuk e kam iden se qdo te bej njerz.... edhe vetem me at cd rom qe kam inqizu vetem me at ma lexon ne tjera pc ket cd.
besoj qe mund te me ndihmoni... e tera qfar deshiroj un? Esht Ku ta gjej softwerin per me bo nje pc MIKROTIK, Si ta ingjizoj ne CD edhe Si ta perdori ! Ju kisha dit per nje nder te madhe njerz:) Diten e mire E Zoti e Bekoft Ket web qe po na jep keto munsi:)
Shiko profilin e anėtaritDėrgo mesazh privat
nazimii
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 13 Mar 2009
Mesazhe: 8

Mesazh
Postuar: Fri Jul 03, 2009 9:48 am
Mbrapsht nė krye  

njerez a mundet ndokushi te me ndihmoj ne ket drejtim ??
sg1
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 19 Dec 2009
Mesazhe: 11

Mesazh
Postuar: Sat Dec 19, 2009 12:30 pm
Mbrapsht nė krye  

Nuk e di nese ta ka marr cd-ja mire be vlla djegjen e cd-se a e ke djeg si .iso image, cilim version mikrotik e ke marr? nese do mund ta gjej mikrotikun 2.9.27. ose cilin do qe deshiron ta perdoresh Wink

pastaj a i di hapat per ta instaluar mikrotikun ne windows ? te gjitha mund ti skjaroi Wink
Shfaq mesazhe nga:      
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
 Kėrce tek:   

Kerko ne teme:

Ju nuk mund tė krijoni tema tė reja nė kėtė forum
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Ju nuk mund tė modifikoni postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė fshini postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė votoni nė votimet e kėtij forumi