Rrjeta.net Indeksi i forumit
Rrjeta Shqiptare e Diskutimeve për Informatikë

Shtëpia  •  Rregullat  •  RSS  •  Tregu  •  Kėrko  •  Lista e Anėtarėve  •  Grupet e Anėtarėve  •  Regjistrohu  •  Profili  •  Identifikohu pėr tė parė mesazhet private  •  Identifikohu

Cooleri me shum zhurmė
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
Autori Mesazh
enka
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 21 Nov 2009
Mesazhe: 7

Mesazh
Postuar: Sat Nov 21, 2009 3:01 pm
Mbrapsht nė krye  

Personalisht me ka ndodh qe cooleri me bo zhurm shume, e sidomos kjo ndodh kur temperatura e dhomes bjen, dmth dimrit mas shumti.
qfare kam bere? e kam nxjerr coolerin edhe e kam hap nje bire qe e ka tek boshti i kam qit vaj nja 2 pika edhe eshte ndal zhurma.
Shpreso qe hy ne pune dikujt!
Shiko profilin e anėtaritDėrgo mesazh privat
sg1
Vėzhgues

Anėtarėsuar: 19 Dec 2009
Mesazhe: 11

Mesazh
Postuar: Sat Dec 19, 2009 11:34 am
Mbrapsht nė krye  

Si pik spari nuk ke pas nevoj me ia bo BIOS-it update pa pasur ndonje problem, e ke pasur bios versionin qe ke mundur me ia ndryshu Mhz per CPU etj e tash nuk mundesh sepse ia ke qit version me te ri i cili merr vet komandimet andaj ate zhurm e ka nga kapaciteti i pa perputhur me versionin!

Nuk e di cila pergjigjeje mund te jet me e sakt per ty sepse ndonje pergjigjeje mund te shkaktoi problem serioz ne CPU-ne tende dhe te te demtohet procesori i pc-se duke provuar pergjigje.

Une te keshilloi qe ta pastrosh procesorin por me kujdes te veqant, pasi qe dihet qe pluhuri eshte armiku me i madh i pc-se, pasi ta pastrojsh procesorin, ateher fute ne rryme dhe percjelle fluturen e ftohesit apo colerit mos ka ndonje penges gjate sjelljeve.

Kur ta ki pc-ne ndez kontrolloe CPU-ne a po te rrin normal apo mos po ngarkohet duke nejt gjithmon mbi 80% perdorimi i saj.., nese cpu procesi nuk ngritet, dhe zhurma vjen nga flutra e colerit ftohes ateher mundesh me ia ndrru ate flutur.

Nese problemi osht brenda tek pllaka procesor ateher procesorin e ki me kapacitet te vogel dhe nuk mundet ta perballoi versionin qe ia ke bo Update!
Shiko profilin e anėtaritDėrgo mesazh privat
Shfaq mesazhe nga:      
Posto temė tė rePėrgjigju temės  |##| -> |=|
 Kėrce tek:   

Kerko ne teme:

Ju nuk mund tė krijoni tema tė reja nė kėtė forum
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Ju nuk mund tė modifikoni postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė fshini postimet tuaja nė kėtė forum
Ju nuk mund tė votoni nė votimet e kėtij forumi